Ravitalli Salta

Mikä on Virtuaalitalli?

Virtuaalitalli on internetissä toimiva mielikuvitustalli. Mikään mikä sivuilla esiintyy on vain ylläpitäjän keksimää. Kaikki hevoset ja niiden tiedot ovat keksittyjä eikä kuvien hevoset vastaa millään lailla sen tietoja.

Miksi harrastaa Virtuaalihevosia?

Miksi ei. Siinä missä muut harrastaa jalkapalloa, roolipelejä tai jotain muuta, me voimme harrastaa virtuaalihevostelua. Ja se, että miten harrastaa voi silti kehittää joitakin taitoja. Sivujen luomiseen tarvitsee jonkin verran koodausta ja mahdollisesti kuvien muokkausta, joten tietokone ja sen ohjelmat tulevat tutuiksi. Jos päädyt hankkimaan hoitohevosen, tulee kirjoitusta ja mielikuvitusta käytettyä vielä enemmän. Tähänkin harrastukseen saa tuoda omaa persoonallissuutta esille. Yhteisössä tutustuu uusiin ihmisiin ja heidän kanssaan voi tehdä yhteistyötä.

Kuka tätä harrastaa?

Kuka vain. Iällä, sukupuolella tai millään muullakaan ei ole väliä. Netissähän pystyy olemaan kuka vain, ei ole pakko esiintyä omalla nimellä, jos ei niin halua. Tämähän on myös hyvä harrastus niille, joilla on hevosallergia tai jokin muu syy, ettei pysty käymään oikealla tallilla, ainakaan niin usein kuin haluaisi.

Minkälaisia talleja on?

Tähänkin vastaus, että mitä tahansa mitä mielikuvitus tuo tullessaan. Ravitalleja, ratsutalleja, siittoloita, ratsastuskouluja, valjakkotalleja, harrastetalleja, jne. ja varmasti löytyy satuolentojakin. Sitten löytyy valokuvallisia, piiros- tai sims-kuvallisia talleja. Kukin taaplaa tyylillään :) Osa panostaa kilpailuihin, osa kasvatukseen, joillakin talleilla on hoitajatoimintaa ja jotkut tallit toimivat tarinapohjalla. Talleilla on myös erilaisia ikääntymisiä, eli joissakin talleissa hevoset vanhenevat nopeasti ja jotkut taas reaalisti.

Käy tutustumassa näihin talleihin

Kerystonin Kartano
Ravitalli Sølv
Duán Stable
Dragon Age Estate
Kuuramaan Hevostila
Virtuaalitalli Seppele
Närhimäki
Kirkkojoen Talli
Ratapihan Ratsutalli
Piirrostalli Otava
Narrilaivan

Virtuaalinen Ratsastajainliitto - VRL
Virtuaaliravien Edistämisryhmä - VRER
Virtuaaliwiki

Tarjolla siitokseen
VRER-Pacer
Soul's Refrain
150 575ve -- p.08,1aly
i. Soul Labyrinth p.08,5a
e. Angel's Thesis p.10,4a
ei. Fool's Lexer p.08,8a

Saltan Pinnari
330 750ve -- 20,2aly
i. Saltan Kruununprinssi 23,5a
e. Kekan Vinotar 23,9
ei. D.A.N. Jääkäri 21,8a

Copyright © Ellu (VRL-14177) ellei toisin mainita -- saltan-vt[at]luukku.com
Tämä on Virtuaalitalli, mikään ei ole todellista - This Is A Sim-Game Stable, nothing is real
Mikä on Virtuaalitalli?